Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

10. 5. 2007

... Zde můžete napsat své komentáře k našim stránkám, koníkům, stáji, či lidem ... Nebojte, nebudeme odtud nic mazat, ikdyž nás budete kritizovat...

 

Takže pište připomínky, názory,...

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PF 2011

LINDA,31. 12. 2010 14:20

Krásné prožití posledního dne v roce 2010. Ať se všem daří v novém roce 2011, ať jste všichni zdraví, spokojení, šťastní a ať vám koně jdou!!!

Pro Simču

Linda,12. 7. 2010 16:01

Ahoj Simčo, to víš, že se můžeš na Fušu někdy přijet podívat. Jak budeš zdravá a budeš moct chodit, tak řekni taťkovi nebo mamce, ať Tě přivezou. Rádi Tě uvidíme. I Kika by Tě ráda viděla. Takže určitě by přišla i ona, jak by si měla přijet Ty. Měj se pěkně a uzdravuj se!

jak se mate

simca,7. 7. 2010 9:34

ahoj lindo jak se ma fusonek mas moc hezke strankyx a mohla bych se nekdy prijet podivat na fusu?

333

lucie,17. 5. 2010 17:26

dobry den mate mocinky hezke stranky ja jsem see chtela zeptat kde se vase staj presneji nachai..?? a nehladate nejakou vypomoc???obratte se prosim na tenhle emai: 2.lulu@seznam.cz dekuji vam moc...

222

lucie,17. 5. 2010 17:23

lol

Bezkonkurečně..

Kikuš,13. 4. 2010 21:35

Nejúžasnější stáj, kterou jsem kdy poznala !! Spoustu krásných zážitků Lindě, člověku, který mi toho hodně dal.. a Fouchemu,i Faldovi, protože takoví koně jsou jen jedni! Děkuji za vše ..

pro Pavlu

Linda,20. 7. 2009 20:42

Ahoj Pavli, moc Ti děkuji za krásný komentář, který si vložila na naše stránky. Moc si Tvých slov vážím a jsem ráda, že Tě ve stáji mám. Také Ti chci poděkovat za přání k naší svatbě:-)

Velký dík...

Pajiss,19. 7. 2009 13:47

Už je to asi rok, co do této stáje chodím.. Když mi Linda odepsala na můj inzerát, byla jsem šťastná jak blecha. Teď jsem ale ještě šťastnější a mám k tomu dobrý důvod. Chodím totiž do té nejúžasnější stáje na světě! Falda a Fuša jsou bezvadní koníci a je o ně dobře postaráno. Asi nemusím dodávat, že je mám oba moc ráda :-). Velký dík samozřejmě patří Lindě, neobyčejně laskávému koňákovi :-) Málokdo by se mi takto věnoval a za to ji mám moc ráda. Takového člověka nepotkáte jen tak na každém rohu... Stáj je také výjmečná dalšími členy jako jsou Kika a Simča. Zatím je moc neznám, ale snad to napravíme :-)) Do stáje chodím hrozně ráda, akorát mě mrzí, že tam nemůžu chodit častěji jako Kikuš. Prostě je to ta nejhezčí stáj s nejhodnějšími koníky a nejlepšími členy.

PS: Lindi, přeji Ti, aby Vám to s Laďou i nadále dlooouho klapalo a aby jste byli moc moc šťastní;-)

www.it-is-my-love.estranky.cz

Nikča,16. 6. 2009 9:58

ahojka máš to tu pěkný.Tayk se ke mně koukni a hlasni do ankety.Přeji hodně štěstí.

Pozdrav

Verca ze Spytihnevi,27. 12. 2008 16:09

Ahoj Lindo .Preji do noveho roku jen to nejlepsi a hlavne brzke uzdraveni fusi.Mas opravdu dva skvele kone kterí te maji radi.Preji mnoho uspechu na závodech a hlavne stastny novy rok 2009.

Pro Pedra

Linda,19. 6. 2008 22:07

Ahoj Pedro, jsem ráda, že ses tu objevil. Napiš mi jak se Arči má, jestli na něm jezdíte,.. Na Znojemsku se mají všichni koně dobře, já vím:-) Pavel Kašný říkal, že z jeho koní už chybí ve Znojmě jen Fouche, ale to jsem ho ubezpečila, že ten tam určitě neodjede:-) U mě se má moc dobře a mám ho ráda a nikdy bych ho pryč nedala. Tak pozdravuj Arčiho a pošli nějaké jeho fotky na email: mihulka2000@seznam.cz . Díky a měj se a pěkně se o Arčiho starej - zaslouží si to!

Arsad

Pedro,17. 6. 2008 15:22

Tak přátelé a teď už mám arsada já a je mu na Znojemsku mooooc dobře.To jev vzkaz pro Ivu bývalou majitelku.

Hance od Trella

Linda,23. 2. 2008 17:15

Ahoj Hani, koníci se mají dobře. Jen odpočívají a žerou. Není teď moc času je brát pod sedlo, protože rekonstrujem byt, takže si skoro pořád jen hoví ve stáji nebo v ohradě. Taky jsou potom pěkně nafrišovaní:-)Fuša nám sice opadl díky tomu ze svalů, takže má jen velké břicho a zbytek těla kostnatý, ale neboj, v létě to svalstvo zase nažene. Holt je to plňásek, který když nic nedělá, tak je jak žebřiňák s velkým pupkem. A Falda? No, to je raubíř. Už se začíná taky trochu oplácávat tukem, takže už se víc podobá quarterovi. No prostě - musíš se přijet podívat. Měj se krásně a ozvy se někdy třeba na email nebo na icq. Ahojky Linda

Linde

Hanka od Trella,23. 2. 2008 4:49

Ahoj Lindo, promin ze jsem se dlouho neozvala, nejak jsem nemela cas.. delo se spousta veci.. diky za pochvalu Trellovych stranek :-) cennim si toho. Jak se mas? co kone?
mej se krasne!!!

lcizova@seznam.cz

Lenka,20. 2. 2008 21:42

Ahojky všichni, já mám nejradši kobylku Daisy..je to Appaloosa a moc ji muckuju..!!:-*

Hance od Trella

Linda,28. 8. 2007 12:28

Ahoj Haňuli, to je moc fajn, že se své stránky ještě snažíš aktualizovat. Už jsem se na ně dívala. Sedlo je moc pěkné. Kdo Ti ho šil? Zkus ho nafotit i z blízka a dát ho tam samotné, třeba v rožku - Trelleborkovém (jak máš doma v pokoji). Měj se krásně a až budeš mít čas, tak se ozvy a domluvíme se na tu návštěvu. Pa pa

west sedlo

Hanka od Trelleborga,28. 8. 2007 1:33

Ahoj Lindo,

jen Ti chci říct, že chystám nějaké nové věci na stránkách, aby bylo na co pořád koukat. Napsala jsem pár vět o sedle, dneska mě to zrovna napadlo a jak jsem přišla sem, všimla jsem si, že na toto téma máš taky něco napsaného :-) nějaká shoda. Myslím si, že westernová sedla prostě zasluhují jak obdiv tak i větší pozornost než sedla obyčejná :-) měj se krásně! a pozdravuj Fušu

...

Neznámá,27. 8. 2007 14:33

Jedni o tobě tvrdí to.. Druzí zas to. Nejde o to jak se člověk chová, ale o to, jak si s druhým člověkem sedne do oka. I z normální holky se může stát namyslená barbie a z barbie zase normál holka;) Tak to v tom životě chodí.. Nikdo není dokonali.. Každý má nějaké chyby a zase naopak kladné věci.. V dnešní době lidé hodně ubližujou- lžou, přectirají přátelství, pomlouvají za každým rohem. Toho by se našlo spouty chyb v lidi. A kdo je teda ten nejlepší přítel? Ten který v nouzi vždycky pomůže? U zvířete si posedíš,vybrečíš, vše mu řekneš , ale odpoví ti? Jedine jeho očima na tebe se podívá tak kdo to tedy je? Člověk by si měl se vším vystačit sám.. Ale pokud už se ten opravdový přítel najde držte se ho, nehádejte se stejně by to nemělo cenu a cenu to taky nemá..

Evulce

Linda,24. 8. 2007 20:42

Děkuji za vložení komentáře na mé stránky. Jsem ráda, že si v mé stáji spokojená a doufám, že to tak zůstane už napořád. Vždy se budu snažit Ti být oporou, naučit Tě kolem koní aspoň část toho, co umím,.. Doufám, že nám to spolu ve stáji bude klapat takhle skvěle už pořád a že si vždy budeme tak rozumět jako teď. Děkuji Ti za to, že chodíš ke mě do stáje, že mi se vším pomáháš, že máš ráda mé koně, mě, mého psa, a vůbec - za to že si vstoupila do mého života! Díky

malý dodatek

Evula,23. 8. 2007 23:07

No co bych k téhle stáji dodala...je to ta neužasnější stáj, s nej koníčkama a nej majitelama, to si Lindi zapomněla dodat... :) strašně ráda sem chodím což taky dokládá to, že mě tam mužete zastihnout téměř pořád... no fajn kecám,ale polovinu dne tam trávím určo... :) Je to tu prostě moc fajn a Linda pro mě neni ani tak majitelka :D jak nejlepší kamarádka a sestra v jedé osobě... Mám tě moooooc ráda Lindo,ale jak moc..to já říct neumím... :)