Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

10. 5. 2007

... Zde můžete napsat své komentáře k našim stránkám, koníkům, stáji, či lidem ... Nebojte, nebudeme odtud nic mazat, ikdyž nás budete kritizovat...

 

Takže pište připomínky, názory,...

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karolíně

Linda,12. 5. 2007 13:54

Milá Karolíno, já Ti neberu to, že se teď už o Daisy staráš. Nechodím do té stáje, neptala jsem se na Tebe Petry, takže to víš jen Ty a Daisy, jestli už se o ni opravdu staráš jak píšeš. Jsem jen a jen ráda, že už Ti Daisy přirostla konečně k srdci a dokážeš pro ni také něco udělat. Nevím, co máš zrovna na mysli, že mi mama něco řekla. Jestli myslíš to očkování a odčervení a strouhání, tak to jsem byla já, kdo vám to připomněl, že by to měla Daisy absolvovat a na to mi máti odpověděla, že to mám vše udělat já. No a udělala jsem to. Jen očkování jsem už nestihla, protože jste ji odvezli. Jinak jsem se s Tebou nikdy dohadovat nechtěla, ale Ty si to dohnala do této fáze. Ty jsi na mě začala házet špínu a vymýšlet si nesmysly, takže já jsem se začla pouze bránit. Jestli si myslíš, že mě to baví, tak seš na omylu. Mám svých starostí a povinností dost. Jediné co po Tobě ještě chci, je ta černá ohlávka, která Tobě ani Daisy nepatří. Tak ji prosím Tě už konečně vrať! Klidně ji po někom ze školy pošli, nebudu se na Tebe zlobit, že nemáš odvahu s ní dojít sama. Takže konečná tečka bude, až budu mít ohlávku zpět ve stáji. Aspoň víš, jak ty spory konečně můžeš ukončit, tak Tě to třeba donutí tu ohlávku vrátit. Měj se pěkně a Daisy od nás všech moc pozdravuj. A ode mě i Hesťu.

hej ty jsi ale.....

karolína,11. 5. 2007 21:25

já se o daisy starám!já petře říkám jestli by ju nechala odčervit protože ona je bere všechny koně zaráz a to samé kopyta a očkování....ale vždy se jí zeptám a řekne mi termín!a mama ti něco řekla tak bud potichu!a u koní jsem nemyslela zkušenosti ale znalosti...a prosím já ti sem už komentáře psát nebudu tak mi je nepiš ani ty"!!!prostě šmitec s tím dohadováním....já vím svoje a vím že tvdohlavku nepřesvědčí....i kdyby se měl po...!