Jdi na obsah Jdi na menu
 


První Terčiny koťátka

18. 4. 2010

PRVNÍ TERČINY KOŤÁTKA


V půlce prosince roku 2009 jsme odvezli naši Terez za ženichem do Kroměříže. Tak krásného kocoura, jako byl Cézar, jsem už dlouho neviděla. Byl krásný, úžasný a ještě k tomu gentleman. Terez s ním byla tři dny a za ty tři dny se do sebe úplně zamilovali. Pořád se pusinkovali, tulili.. Občas mu Terez i pleštila :-))

Obrazek


No a po dvou měsících - přesně 15.2.2010 se Terezce narodilo šest krásných koťátek. Čtyři kluci a dvě holky. Dva kluci se potatili - mají bílé náprsenky a bříška. Zbytek koťátek jsou čistě modří.

Obrazek



Růst koťátek jsme samozřejmě neustále fotili. Na všechny fotky se můžete podívat - zde .

Na koťátka, jak postupně odcházela a fotila se, se můžete podívat - zde

*
Němčouři

Proč zrovna němčouři? Chvilku po narození koťátek jsem na ně dala inzerát na net a ozvala se mi paní až z Frankfurtu nad Mohanem. Chtěla všechny koťátka, ale my už měli tři zamluvené. Takže jsme jí slíbili tři.

Obrazek

V neděli 2.5.2010 si paní z Německa pro koťátka přijela. Dostala dvě krásné modré holky a jednoho krásného velikého flekatého kocourka, který se úplně potatil. Paní je měla pro nějaké lidi ve Frankfurtu nad Mohanem. Každý kočičák půjde k jinému pánečkovi.

Obrazek


V neděli od nás jela rovnou do Prahy, kde s kočičákama přespala a v pondělí fičela přímo do Frankfurtu nad Mohanem. No a ve středu by přej kočičáčci měli jít už k novým pánečkům.

Obrazek


Snad jejich cesta dopadla dobře a snad se dostanou micáci do dobrých ruk. Prej mají lidé v Německu zvířátka rádi víc, jak své vlastní děti a dopřejou jim to nejlepší co můžou. Budeme tedy doufat, že se dostanou miciny opravdu do dobrých ruk. Bohužel ale pro nás, už se o nich asi nikdy nic nedozvíme:-( Více fotek všech koťátek, co nás již opustila - zde .

Obrazek


*
Tedík

   Tedík (Teodor) od nás odešel k novým pánečkům v pátek 30.4.2010. Jméno mu dali už když se na něj byli dívat poprvé, takže jsme mu říkali Tedíku už skoro od začátku. Tedík byl můj velký miláček už od narození. Byl sice na kluka trošku drobnější oproti ostatním, ale pro mě byl nejkrásnější. Od malinka se mnou občas usl u televize v posteli a vůbec mu nevadilo, že mamina a ostatní sourozenci nejsou s ním.

Obrazek


Pro Tedíka se nám podařilo najít pánečky v Napajedlích. Je to pán a paní, kteří bydlí v paneláku. V Tedíkovi se vzhlídli hned jak ho poprvé viděli. Šlo vidět, že pro ně Tedík bude vším.

Takže držíme napajedlákům palečky, aby byl Tedík co nejhodnější a nevyklubal se z něj moc velký raubíř :-) A budeme doufat, že nám ho někdy přijedou ukázat.

Obrazek

*

Čiko

Odešel další krásný modrý klučina , kterého pojmenovali - Čiko. Odešel v neděli (19.4.2010) večer k mladému páru na Lhotu u Malenovic. Slečna pracuje ve Zvěrokruhu na Čepkově, takže je to zřejmě člověk se srdcem pro zvířátka. Vybrala si právě tohohle klučinu - byl největší, měl bílé tenké linky kolem očí a čumáčku.

Obrazek


Byl moc hodný a měl rád společnost jak sourozenců, maminy, tak naši. Ale dnem, kdy dostal od paní veterinářky jehlu s vakcínou pod kožich, ztratil důvěru k lidem a začal se bát. Byl pár dní po vakcinaci špatný, nechtěl si hrát, nekomunikoval s náma. Ale za tři dny už byl zase ve své kůži a hrál si aspoň se sourozencama.

Jeho důvěru se mi pomalinku podařilo získat zpět až poslední den. V den odjezdu.

První den ve svém domově prej nesl těžce. Plakal a nemohl si najít žádné místečko. Byl umňančený a nových lidí se trochu bál.

Snad už je teď v pohodě a na nový domov si už zvykl.

Obrazek

*

Edík

Edík odešel ke svému novému pánovi v sobotu (18.4.2010) kolem oběda. Byl to krásný britský kocourek tmavě modrý. Byl moc hodný a taky dokázal být pěkný rošťák. Odešel do Holešova k mladému páru.

Obrazek


Pelíšek už si svůj prej našel v posteli u pánečků:-) Sem tam si zamňouká, jako by hledal své brášky a sestry, ale jinak si prej velice rychle zvykl na nový domov a přítomnost nových lidí. Chodí se prej mazlit a vyžaduje si přítomnost pánečků.

Přeje mi ji, aby spolu byli šťastní a aby Edík moc nezlobil:-)

Obrazek



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář