Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava koní - Radkova Lhota 1.6.2013

4. 6. 2013

Den koní - Radkova Lhota

1.6.2013

 

Dne 1.6.2013 se konal v Radkově Lhotě Den koní a při té příležitosti byla Výstava koní. Viděli jsme to jako úžasnou příležitost pro naši Saj, aby konečně vyjela do prostředí, kde je spousta koní, lidí, ruchu.. Takže padlo rozhodnutí, že se se Saj musíme téhle výstavy zúčastnit.

 

V pátek probíhaly velké přípravy - vyčesávání hřívy, leštění srsti, koupání ocasu, šampónování "bílých" noch :-) ... V sobotu brzy ráno jsme se sešly ve stáji s Verčou a kamarádkou Evkou, naložily jsme Saj do vozíku a vyrazily i přes nepříznivé počasí do Radkovy Lhoty.

 

V Radkovce bylo počasí jakš takš, a podstatné bylo, že nepršelo. Saj jsme vyložily z vozíku, zanesly jsme průkaz na věž a šly jí ukázat kolbiště... Chvilku pořechtávala a koukala, ale pak přestala řešit veškeré okolí a zajímala ju jen tráva :-)

 

Výstava začala pomaličku kolem 9h. Koně byli rozdělení podle plemen. Se Saj jsme spadaly do kategorie westernových plemen, ve které byli přihlášení pouze tři koně. Jeden nepřijel a druhý byla čtyřletá kobylka appa. Saj prostě neměla konkurenci :-)

 

Při předvedení i při povinné ukázce klusu se chovala excelentně, výstavní postoj ukázala také krásně a hlavně porotu oslnila svou krásnou barvou.

 

dsc07500.jpg

 

No a zaslouženě jsme získali krásné první místo. Nebylo sice tak cenné jako by se výstavy v naší kategorii účastnilo 10koní. Ale pro nás byla cenná hlavně zkušenost a zjištění, že je Saj při takových příležitostech prostě pohodář.

 

Účast na této výstavě pro nás byla taková menší psychická příprava na letošní Paint show, které by jsme se rádi v srpnu zůčastnili.

 

radkova_lhota_002.jpg

 

radkova_lhota_038.jpg

Více fotek - zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář