Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijela vzácná návštěva!

21. 3. 2009

"Přijela návštěva"

V sobotu 21.3.2009 přijela ke mě do stáje vzácná návštěva. Proč vzácná? Přijel se podívat na Fušu jeho bývalý majitel, trenér a jeho rajťák v jednom- žokej Pavel Kašný se svou rodinou (Ivou, Míšou a Nikol).

Nesměla chybět beseda u nás doma (nějaké to kafíčko, brambůrky, kus řeči..) a hlavně návštěva stáje. Ve stáji se zdálo, že  se všem líbílo. Všichni obkoukli Fušu ze všech stran a usoudili, že se má zřejmě dobře. Iva pronesla, že Fuša má pěkný báchor :-)) No jo, šak co mě to stálo peněz a úsilí, mu ten báchor vybudovat:-))

Po obhlídnutí stáje a ohrad jsem šla nasedlat Fušu, aby se na něm mohly povozit děcka. Na cestě pod stáji Pavel vyhoupl obě holky do sedla


a mohlo se vyrazit na špacír.

Pavel si vzal vodítko s Fušou a vesele si s ním a s holkama kráčel po okolí naší stáje a našeho domova.


Pavel vypadal spokojeně, co :-)

Bodejť, když si vedl za sebou koně, který s ním kdysi dávno vyhrál v Bratislavě v proutěných překážkách.

Celá rodinka vypadala spokojeně. Prej to byl lepší výlet než kdyby jeli na Lešnou do ZOO. Bodejť, u nás je zvířectva taky dost:-)

A sranda taky byla :-) Všichni jsme se smáli a dobře se bavili. I Fuša:-)

Fušátko si i zasloužil pochvalu od trenéra :-) Bohužel se mi podařilo zachytit jen jeho ruku, která chce uštědřit Fušátkovi pochvalu:-)

A tady máme celou rodinku i se psem Luciánem.

Jako za starých časů:-)

A nakonec se nám podařilo přemluvit i Pavla, aby se vyhoupl zpátky na Fušův hřbet. Sice nám to dalo trochu zabrat, to přemlouvání, ale nakonec našemu nátlaku podlehl.

Pak jsme museli přemluvit ještě Fušu:-) Fušátko , ač to běžně nedělává, mi začal pochodovat kolem dokola a né a né postát. Jakoby Pavla na svůj hřbet nechtěl. Iva pronesla: " On Tě poznal, chudák si myslí, že se půjde makat! "

:-))

Pavel mi řekl, že už kdysi dávno ve westernovém sedle seděl. Ale... prej v nějakém baru, kde místo barových židlí měli westernové sedla:-)))

Hm, prej u toho baru se na tom sedělo líp :-)))

Prej u toho baru nebyly tak dlouhé třmeny:-)) Né, to sedlo u baru prej třmeny nemělo vůbec :-)


Ale jo, prej to na Fušovi nebylo zas tak špatné, ale prej kdyby měl dostihové sedlo, cítil by se líp.

Nakonec jsme Pavlovi dali do sedla ještě dceru Míšu.

Oj, že by ty otěže byly pro Pavla příliš dlouhé? !

Tak se Pavel na Fušovi nakonec i povozil, ikdyž nechtěl.


A na závěr - spokojení byli všichni!


A jelo se do stáje.

Bylo to opravdu báječné odpoledne. Byla jsem ráda, že jsem tyto lidičky zas po dlouhé době viděla. Byla jsem ráda, že si udělali čas, aby se přijeli podívat na Fušu a na mě :-) Lehce jsme si zavzpomínali na staré dobré časy... Prostě, bylo to úžasné.

Děkuji vám rodinko , že jste přijeli, že jste tady strávili pár chvil a doufám, že se v létě na nějakém grilování u stáje zase potkáme - jako za starých času :-) Ale tentokrát u mé stáje :-) Budu se těšit a budu doufat, že to klapne!

Pro více fotek klikni - zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář