Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daisy má nový domov

23. 5. 2011

Dne 20.4.2011 se mi podařilo sehnat poničce Daisy nový domov. Jelikož na ni má mladší sestra neměla stále čas a tak trochu z ní už i vyrostla, rozhodli jsme se, že Daisy najdeme novou paničku.

Potom co jsem se do hledání vrhla naplno, se mi podařilo na poslední chvíli najít skvělou paní, která má doma starší kobylu a nechtěla ji mít samotnou. Paní má kobylu doma, kde má ohradu a boxy.

Daisy jsem tedy převezla na ranč na Vyhlídku, kde si ji přeložila paní do vozíku a uháněla s ní domů. Nový Daisynčin domov je v Líšni u Přerova. Daisynka se tam má výborně. Na vozíku se chovala exkluzivně, jako profík :-) a s kobylou se velice rychle spřátelila. Paní má dvě dcery, které jsou sice už starší (cca 15-19let), ale všichni si Daisynku moc oblíbili a opečovávají ji denně s láskou, chodí s ní na procházky na vodítku, koupou ji, vyčesávají ji denně...

No prostě se mi nemohlo podařit pro Daisy sehnat lepší domov. Jsem naprosto spokojená, že dělá Daisy radost novým lidem, kteří si jí moc váží a milujou ji celým srdcem. Daisy jim je určitě za jejich péči moc vděčná a jak ji znám, dává jim to určitě hooodně najevo :-)

Držíme Daisynce i novým majitelům palce, aby jim to spolu klapalo a aby byli všichni šťastní a spokojení! :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Daisy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář